A Slender: The Arrival tavasszal jelent meg PC-re, mint letölthető, DRM-mentes alkotás. A játékot jómagam még a premier előtt bezsákoltam, majd tesztet is írtam róla jól, ám akkor még nem sejtettem, hogy egy nap a nyúlánk, öltönyös gonosztevő a Valve bázisát is behálózza hosszúra nyúlt karjaival. Pedig így történt: a Slender: The Arrival október 28-án megjelenik a Steam áruházában, hurrá!

Az európai ár még nem ismert, de az Egyesült Államokban 9.99 dollárért lehet majd megvenni a The Arrivalt. A program korábbi vásárlói sajnos úgy tűnik, nem kapnak Steam kódot, de annyi baj legyen. Sokkal fontosabb infó, hogy a játék 2014 első negyedévében konzolokra is elkészülhet, igaz, hogy mely gépeket veszi célba Slender Man, még nem tudjuk.

Ha egyébként kíváncsi vagy, miről van szó, ajánlom figyelmedbe a Slender: The Eight Pages című, ingyenesen letölthető játékot, aminek alapján az Arrival is készült, sőt, nemrég egy Top 5 extra cikk keretében összeszedtük az öt legfélelmetesebb ingyen horrorjátékot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!