GURU Extra ***A hírek popupjaA Kotakuhoz eljutott egy levél, amelyben az áll, hogy a Ubisoft letölthető tartalmak egész sorát fogja kiadni az Assassin's Creed III megjelenése után, ezekhez pedig egy Season Pass segítségével juthatunk majd hozzá egyszerűen.

A levélből továbbá az is kiderült, hogy a kiadó egy kisegítő csapatot állít össze a feladat elvégzésére, így az alapjáték munkálatai zavartalanul folyhatnak. A Ubisoft feltett célja, hogy kiváló kiegészítőket dobjanak piacra, s noha ennél tovább nem részletezték a terveiket, kitalálható, hogy mind a több személyes, mind pedig a szólista módot bővíteni fogják új tartalmakkal.

A levél egyébként először a GameStophoz jutott el, akiket arra kért az Assassin's Creed csapata, hogy értesítsék a játékosokat: aki a Season Pass-szal rendeli elő a játékot, több tartalmat kap. A Ubisoft még nem reagált a levéllel kapcsolatban, de a papíroson az áll, hogy hamarosan ők maguk is fogadják az előrendeléseket, így hacsak nem egy hamisítvánnyal állunk szemben, akkor hamarosan jön a hivatalos bejelentés.