Emellett alkalmunk volt megtekinteni a tavasz pár érdekes címét is, olvashattok a készülő Battle Forge-ról, a Godfather 2-ről, a Dragon Age-ről, a Spore első kiegészítőjéről és a Red Alert 3 Uprising névre hallgató küldetéslemezéről.

Sokadik sebesség!Sokadik sebesség!Sokadik sebesség!

Végre befutott a F.E.A.R. 2 teljes változata is, leteszteltük és véleményünket négy oldalon nyújtjuk át nektek, akárcsak a Silent Hill: Homecoming esetében. Emellett még legalább fél tucat bemutató és ugyanennyi teszt várja az olvasókat, tippek-trükkök a Saints Row 2-höz, és utánajártunk, hogy pontosan mi is lett a sokak által kedvelt Stormregionnel. Feltérképeztük teljes munkásságukat és kiderítettük a bukás okait is.

Sokadik sebesség!Sokadik sebesség!Sokadik sebesség!

Hardverfronton megmutatjuk, hogyan lehet okos bővítéssel életet lehelni a régi gépekbe, teszteltünk videokártyát, felfedjük, hogy mire képesek a GPU-k, és bevizsgáltuk a legújabb AMD chipeket is. Ráadásként DVD-mellékletünkön ott figyel a Windows 7 béta, amelyet most mindenki jogtisztán használhat, és a lapban található értékelésünk mellett még egy teljes körű telepítési útmutatót is találhattok a DVD-lemezen.

A lapban ismét megtalálhatjátok az ESET Smart Security kódot, mellékletünkön a Port Royale 2 mellett helyet kapott néhány jól megszokott videoteszt -- ezekhez és az olvasnivalókhoz jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

» Várjuk véleményeiteket az új számról a fórumban!