GURU Extra ***A hírek popupjaAhogy az ilyen kiadásoknál dukál, és ahogy azt például az Assassin's Creedeknél is megszokhattuk, egy, a játék főszereplőjét ábrázoló kis szobrot kapunk, amint jól ismert speciális éjjellátó szemüvegét levéve a pisztolyát fogja. A játék DVD-i fémdobozban lesznek, és megkapjuk a szokásos soundtrack CD-t is, amelyen 17 számot hallgathatunk meg.

A kézzel fogható tartalom mellett játékbelieket is kapunk. A külön gyűjtői kiadósához kötődő "beépülős" játékmódban minden ellenséget úgy kell megölnünk, hogy ne fedezzenek fel, "felvehetünk" egy speciális felszerelést, a shadow armort is, illetve már a játék elején nálunk lesz három fegyver: a SC300, az SR2 és az MP5. (Utóbbinak nem sok értelmét látom, hiszen ha egyszer a játék épp arról szól, hogy eleinte ezek nem lehetnek nálunk, akkor minek könnyítik meg ezzel egy Splinter Cell-rajongó dolgát?)

Persze nagyon király a fémdoboz, a zenei cédé és a bábu, de egy kicsit már unalmas, hogy mindig ugyanazokat a pluszokat adják a gyűjtői kiadásokhoz. Persze az igazi rajongók közül biztos sokan nem értenek velem egyet... Szerintetek?