Az elmúlt hetek nagy hajtása után most egy kicsit lecsendesedtek a dolgok a játékiparban, így most a megjelenések is kicsit visszafogottabban alakultak. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne futott volna be semmi izgalmas újdonság, egyszerűen csak ezúttal a Final Fantasy 7 Remake-nél és a Resident Evil 3-nál kisebb címek közül kell válogatnunk. Lássuk is, melyek ezek!

fallout-76-wastelanders-01.jpg

Fishing Sim World®: Pro Tour Collector's Edition

A Fishing Sim World®: Pro Tour Collector's Edition pontosan azt kínálja, amit a címe alapján várunk tőle. Egy masszív és hatalmas, horgászásra kihegyezett játékot, melynek a karrier módjában 100 másik horgásszal vehetjük fel a versenyt a világ minden táján. A játékban összesen 16 híres helyszín, valamint több mint 50, a valóságban is létező cég terméke kapott helyet, ami pedig a prédákat illeti, összesen 38 féle hal vár ránk, mindegyik saját viselkedéssel, melyet befolyásol többek közt az időjárás és az is, hogy a napnak mely szakában horgászunk épp.

Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition

Elég hihetetlennek tűnik, de ez a nap is elérkezett végül: megérkezett a Fallout 76 eddigi legnagyobb kiegészítője, a Wastelanders. Ez az ingyenes DLC alaposan kibővíti az elég vegyes megítélésnek örvendő alapjátékot, új küldetésekkel, új helyszínekkel, új fegyverekkel és ami a legfontosabb: NPC-kkel. A Deluxe Edition ezen kívül még egy rakás extra tárgyat tartalmaz, így ha a nagy átalakulások hírére kipróbálnátok a Bethesda hányattatott sorsú játékát, ennél jobb csomaggal nem is vághatnátok bele az atomháború utáni világ felfedezésébe.

My Hero One’s Justice 2

A MY HERO ONE’S JUSTICE 2 kevésbé meglepő módon a nagysikerű verekedős játék MY HERO ONE’S JUSTICE folytatása, melyben nagyjából visszatér minden, amit az elődjében is szerettünk. A csataterek ezúttal is hatalmasak, a karakterek pedig nevetségesen túltolt akcióban esnek egymásnak, így akinek bejött az első rész, az jó eséllyel a folytatásban sem fog csalódni.

További megjelenések