Miután egyre többen töltik a négy fal között a mindennapokat, ezért a szokásosnál is nagyobb figyelem hárul az új megjelenésekre, az elmúlt napokban pedig volt is bőven mire figyelni. Nézzük, milyen új játékok debütáltak ezen a héten a PS Store-on!

Doom Eternal

Befutott az idei év eddigi talán legnagyobb megjelenése, a Doom Eternal, melyre ugyan a szokásosnál tovább kellett várni, de nagyon úgy tűnik, hogy minden egyes plusz nap megérte. Ha tudni szeretnétek, hogy mit nyújt az id Software szó szerint pokoli FPS-e, akkor olvassátok el tesztünket!

Doom 64

Bemelegítésként, esetleg levezetésként (ízlés szerint) egy elfeledett Doom-játék, az eredetileg Nintendo 64-re megjelent Doom 64 is visszatért, melyet a Doom Eternal előrendelői ingyen megkaptak, de szerencsére a többieknek sem kell egy vagyont kifizetniük érte, ha egy kis retróra vágynak. Róla is olvashattok bővebben.

TT Isle of Man Ride on the Edge 2

A motorsportrajongók a járvány következtében egy ideig sajnos kénytelenek lemondani a versenyekről, így hát maradnak a játékok. Szerencsére akad is egy új jövevény a TT Isle of Man Ride on the Edge 2 képében, egyenesen a Kylotonn Racing műhelyéből, melyben a világ legveszélyesebb motorversenyének tartott Isle of Man TT-n bizonyíthatunk.

MLB The Show 20

Ha már sport, akkor evezzünk még messzebbre, egészen a tengerentúlra, a korai hozzáférés után ugyanis élesben is kezdetét vette a baseballszezon is - legalábbis virtuálisan. Az MLB The Show 20 a széria utolsó PS4-exkluzív epizódja, tesztünkből pedig kideríthetitek, hogy milyen újdonságokkal készült a Sony San Diego csapata az idei esztendőre.