Eltelt egy újabb hét, ennek megfelelően pedig ismét jelentkezünk a PS Store legfrissebb megjelenéseit összegző cikkünkkel. Igaz, hogy ezúttal nem szerepelt Doom Eternal kaliberű cím az újdonságok között, de azért ez nem jelenti azt, hogy ne lenne miből válogatni: több friss játék mellett ugyanis egy valódi klasszikus is megjelent PS4-re a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy képében. Lássuk hát, mi minden került fel a PS Store kínálatába az elmúlt napokban!

ps-store-jedi-academy-01.jpg

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution

A Yu-Gi-Oh! mai napig egyike a legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátékoknak, most pedig PS4-en is elmélyülhetünk a párbajozás világába a Konami legújabb játékával. A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution új kártyákkal, a sorozatból  ismerős szörnyetegekkel és több mint 10 ezer kártyával mindent megtesz, hogy a Yu-Gi-Oh! világában érezzük magunkat, így ha valakit csak egy kicsit is érdekel  ez az univerzum, érdemes lehet rá vetnie egy pillantást minimum.

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

A Vampire: The Masquerade napjaink egyik  legnépszerűbb urban fantasy univerzuma, mely a vámpírokat vegyíti modern világunk mindennapjaival. A játékiparban persze elsősorban a Bloodlines című klasszikus szerepjáték kapcsán ismert, de a nemrég megjelent Coteries of New Yorkra is érdemes lehet vetni egy pillantást! Vigyázat azonban: mint tesztünkben is írtuk, ez inkább egy digitális regény, mintsem egy klasszikus értelemben vett játék, azaz csak úgy árad belőle a Vampire hangulat, cserébe viszont döntéseinknek nem igazán van komoly ráhatása a történetre.

STAR WARS™ Jedi Knight: Jedi Academy

A STAR WARS™ Jedi Knight: Jedi Academy kicsit talán kilóg a sorból, hiszen nem egy friss címet tisztelhetünk benne, azonban a Raven Software 2003-as klasszikusa a héten végre PS4-re is megjelent. Nem is igazán szaporítanánk tovább a szót, inkább csak arra buzdítunk mindenkit, akinek az életéből eddig kimaradt ez a legendás cím, hogy pótolja a lemaradást, amilyen gyorsan csak tudja, jó eséllyel nem fogja megbánni, hogy így tett.

ps-store-jedi-academy-02.jpg

Granblue Fantasy: Versus

A Granblue Fantasy: Versus a legendás verekedős játékokat gyártó ARC SYSTEM WORKS legújabb munkája, mely a stúdió hagyományaival  szembemenve nem tisztán csak a bunyóra  fókuszáló alkotás, ez azonban nem válik a hátrányára, sőt, a végeredmény egy kifejezetten egyedi és izgalmas mix lett. A Granblue Fantasy: Versus a feszes, kíméletlen akciót kombinálja a mélyebb történettel és a kooperatív játékmóddal, a végeredmény pedig egy olyan alkotás, ami még a nagy tavaszi játékdömping kellős közepén is megállja a helyét.

További megjelenések