Lassan, de biztosan közeledik a március, ami nem csak a tavaszt, hanem az év első igazán komoly megjelenéseit is magával hozza majd, azonban addig sem kell tétlenül ülnie azzal, aki szeretne a legfrissebb és legütősebb címekkel játszani. Hiszen szerencsére ezen a héten is nem egy izgalmas játékkal bővült a PS Store kínálata, igaz, ezek a programok egyelőre inkább az AAA, semmint az indie vonalon mozognak. Mutatjuk is, mire érdemes lecsapni az egyre csak bővülő felhozatalból.

bloodroots-ps-release-02.jpg

Two Point Hospital

A Two Point Hospital egy kellemes humorral és rajzfilmszerű grafikával felvértezett program, de ne hagyjuk, hogy a látszat megtévesszen minket. A kedves, családbarát felszín alatt a Two Point Studios egy kőkemény szimulátor, ahol minden kis apróságra oda kell figyelnünk, ha nem akarjuk csődbe vinni az általunk vezetett intézményt. A Theme Hospital szellemi utódjának szánt játék 2018-ban már meghódította a PC-s játékosok szívét, most pedig PS4-re is megjelent, ráadásul külön öröm, hogy ebben a csomagban két DLC-t is kapunk a Bigfoot és a Pebberley Island képében.

Bloodroots

A Bloodroots egy kegyetlen tempóban pörgő, véres és brutális bosszútörténet, melyről egyszer már írtunk Radar alatt sorozatunkban is. A történet szerint Mr. Wolfot alakíthatjuk, akit elárulnak és magára hagynak meghalni, őt azonban természetesen nem olyan fából faragták, hogy csak úgy feladja, ezért összeszorítja a fogát és a gyilkosai után ered. A Bloodroots érdekessége, hogy bosszúnk során gyakorlatilag bármit használhatunk fegyverként, így tényleg abszolút kreatív és véres módon mészárolhatunk le mindenkit, akiről csak úgy sejtjük, hogy részese volt bármilyen módon az ellenünk elkövetett gazságoknak.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

One Punch Man nevét valószínűleg már az is hallotta, aki amúgy nem érdeklődik olyan hevesen a mangák és animék világa iránt. A kopasz, lehetetlenül erős szuperhős története bejárta a világot, maga a karakter pedig egész szép karriert futott be mémként is. Ráadásul ha mindez nem lenne elég, most mi magunk is a belevethetjük magunkat a sorozat világába, hála a Bandai Namco legújabb alkotásának, melyben dinamikus, 3 a 3 elleni küzdelmekben tehetjük próbára a képességeinket, ráadásul, ha a sorozat szereplői nem lennének elegek, bármikor megalkothatjuk a saját karakterünket is.

The Incredible Adventures of Van Helsing 3 Deluxe Edition

Bár a magyar illetőségű NeocoreGames akció-szerepjátéka, a The Incredible Adventures of Van Helsing 3, már január végén megjelent PS4-re, a Deluxe verzió csak most futott be hozzá. Ez a kiadás az alapjátékon túl az Artifacts of The Forgotten King és a Katarina Epic Item Pack című kiegészítőket is tartalmazza, valamint jár hozzá egy bónusz téma és avatár, így érdemes rá lecsapni, ha szívesen elmerülnétek Van Helsing szörnyekkel, véres akcióval és kicsit elborult, steampunkra hajazó technológiával teli világában.

További megjelenések

Nem csak ez a négy játék jelent meg azonban a héten, akad itt több érdekes cím is, melyekre mind érdemes lehet egy-egy pillantást vetni. Mutatjuk is a friss megjelenések teljes listáját: