Szombat van, ami azt jelenti, hogy ideje ismét átfutni, mi minden érkezett a napokban a PS Store-ra, már csak azért is, mert akad néhány említésre méltó újdonság. Lássuk a heti PS4-megjelenéseket!

dreams-heti-ps-store.jpg

Dreams

A Media Molecule (LittleBigPlanet, Tearaway) új játéka nagyon sokáig készült, nem mondhatjuk azonban, hogy a Dreams ambicióktól mentes lenne, hiszen egészen elképesztő mélységekbe merészkedett a brit stúdió. Az álomgyárban a részletes lehetőségeknek és a játékosbarát kezelőfelületnek hála tulajdonképpen olyan játékokat készíthetünk el, amilyeneket csak szeretnének, de egyszerűbb alkotások - képek, animációk, zenék - létrehozására is van lehetőség. Mindehhez pedig egy tartalmas sztori kampány igyekszik meghozni a kedvet.

Darksiders Genesis

Végre konzolra is megérkezett a Darksiders-széria spinoffja, a Darksiders Genesis, melyben az apokalipszis egy újabb lovasát ismerhetjük meg Strife személyében. Hozzá csatlakozik egy régi ismerős, War, akivel démonpusztítós pokoltúrára indulnak, mindehhez pedig klasszikus, izometrikus nézetű dungeonpucolós játékmenet dukál, némi Darksiders sajátossággal persze. Kooperatív mókának ideális!

Yakuza 5 Remastered

Az elmúlt hónapokban sorra érkeztek a Yakuza-játékok újrahangszerelt változatai, most pedig lezárul a remaster-trilógia, méghozzá az eredetileg 2015-ben, PS3-ra megjelent ötödik rész csinosított változatával, a Yakuza 5 Remastereddel.

További megjelenések

A fentiek persze csupán a jéghegy csúcsát alkották, hiszen számos egyéb új cím, átirat és bundle érkezett a héten, érdemes átnyálazni a kínálatot - a PS Plus előfizetőinek különösen, hiszen némely címnél szokás szerint extra kedvezményt is kapnak.

Támogasd te is a PC Gurut!