A Square Enix számos projekten bizton dolgozik: a Final Fantasy XV PC-s változata, a Final Fantasy 7 remake és a Kingdom Hearts 3 is a műhelyben van. De a 47-es ügynök kalandjait is szívesen folytatnák a Hitman szériával, sőt lehetett hallani pletykákat egy lehetséges Legacy of Kain folytatásról, és egy ponton még a Thief 5 is szóba került a mozifilm kapcsán, bár ez utóbbit a kiadó nem kommentálta. A legígéretesebb azonban a még be nem jelentett szerepjátékuk, melynek megjelenésére jövőre ugyan nem számítunk, de reméljük, hogy valamit mutatni tudnak belőle.

A most megtartott zleti konferencián a kiadó elnöke és vezérigazgatója, Macuda Joszuke elmondta, hogy pontos megjelenési isőpontokkal fognak szolgálni érkező címeikhez jövő év áprilisa és az E3 időpontja, azaz 2018 júniusa között. A tájékoztatón kiemelte, hogy az újrakevert címek fejlesztésében szerzett tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy kisebb rizikót vállaljanak, valamint a Nintendo Switch-ben rejlő lehetőségeket is méltatta. Kiemelte továbbá, hogy a nyugati piacon a letöltések egyre nagyobb szerephez jutnak, véleménye szerint 70-80% körül lesz az így beszerzett játékok száma.

square-enix-games.jpg

A mi részünkről azért reméljük, hogy nem csak a Nintendo kézikonzoljából és a remasterekből akarnak megélni, hanem valamelyik pletyka valósággá válhat. Ti mit látnátok tőlük szívesen?