• Még messze van a Star Citizen fejlesztésének vége
  • A készítők nem hajlandóak kompromisszumot kötni

Nyolc éve már annak, hogy a Cloud Imperium Games bejelentette a Star Citizent, ami a mai napig nem került kiadásra, és nagyon úgy tűnik, hogy egy darabig még nem is kerül fel a boltok polcaira. Az évforduló alkalmából ugyanis Chris Roberts egy kérdezz-felelek alkalmából nem túl bíztató híreket osztott meg.

Először is leszögezte, hogy a Squadron 42 majd akkor lesz kész, ha kész lesz, nem fogják egy beígért dátum miatt előbb kiadni. A technológiát és a tartalmat is el kell még készíteniük, lecsiszolniuk, és majd akkor, ha már jó érzés lesz játszani vele, kiadják. Kompromisszumot ezen a téren nem hajlandóak kötni, mert Roberts szerint az sértés lenne mindenkire, aki valaha dolgozott a Star Citizenen.

Mindemellett azt is elismerte, hogy a kommunikációjuk a játékról nem a legjobb, mert nem akarják idő előtt ellőni a történetet és a fordulatokat, így viszont nagyon nehéz bármit is mondani a Squadron 42-ről. De éppen a jobb kommunikáció érdekében indult el a három havonta jelentkező The Briefing Room videosorozat, amiben a fejlesztők mesélnek a munkájukról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!