• Az EA szerint nem akarták felrúgni a Star Wars kánont
  • Ezért nem lehet csak úgy kozmetikai eszközöket beletenni a játékba
  • Egy rejtett menüben mégis ott vannak

Tegnap az EA a tudomásunkra hozta, hogy azért nem raktak kozmetikai elemeket a Star Wars Battlefront 2-be, mert nem akarták megsérteni a Star Wars kánont. Oké, elismerem, egy rózsaszín Darth Vader elég brutális látvány lenne a hoth-i csata kellős közepén, ugyanakkor megjegyezném, hogy Rey-t sem sűrűn láttam a klón katonák oldalán harcolni Darth Maullal a Naboo bolygón.

Szóval ez a szöveg igencsak bűzlött az izzadtságtól, de ezt még lehetett tetézni, mert a verejték sűrű törölgetése közben megfeledkeztek egy apróságról: beletették a kozmetikai elemeket a játékba. Az ezeket rejtő (inaktív) menüre az Uninspired Zebra nevű youtuber lelt rá, és persze videón meg is osztotta. (Ide viszont DylanRocket videóját tettem be, mert ott sokkal több skin tekinthető meg.)

A lehetőségek persze meglehetősen korlátozottak, a klónok páncéljára például különféle mintákat tehetünk (ahogy azt A Sith-ek bosszújában és A klónok támadása című sorozatban láthattuk), míg a Lázadóknak vagy az Ellenállóknak az arca vagy faja változtatható. De még így is több kozmetikai lehetőségünk lenne, mint ami jelenleg van a Star Wars Battlefront 2-ben.

Mindez az feltételezi, hogy egy későbbi frissítésben kapjuk majd meg a skineket, és ha ez így van, akkor most jó nagyot kell nyelni ahhoz, hogy ne minősítsük "szép" szavakkal a jó öreg Blake Jorgensen minapi szavait.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!