A Star Wars Battlefront 2 idén még alaposan kibővül, kezdve szeptemberrel, amikor is újabb ingyenes frissítést kapunk, méghozzá nem is akármilyenet, hiszen újabb bolygó, karakter és játékmód csatlakozik az amúgy is népes listához.

star-wars-battlefront-2-clone-commando.jpg

Az új reinforcement a Republic Commando című játékkal hamar népszerűvé vált klón kommandós (Clone Commando), akikre később egy egész, mára legendának számító könyvsorozatot alapoztak, ám később a kánonba is visszatértek, hála A klónok háborúja című animációs sorozatnak. Támadófegyverei igen hatékonnyá teszik a droidok ellen, ám arra is képes, hogy támogassa bajtársait a csatamezőn.

Az új bolygó A Sith-ek bosszújában és a már említett sorozatban is feltűnt Felucia, egy igen egzotikus, színes, de veszélyes világ. Mérgező gázokat eregető gombák találhatók szerte a pályán, és ha nem vigyázunk, még egy Sarlacc-ba is beleszédülhetünk, hogy gyomrában megismerjük mi a kín és a szenvedés – bár azért talán nem kell ezer évet várni a respawnra.

A Star Wars Battlefront 2 e hónapban két játékmódot is kap. Az Instant Actionben egymagunk, offline szállhatunk szembe az MI irányította ellenséggel a Capital Supremacy-hez hasonló módon, míg a Co-Op játékmódban három barátunkkal karöltve tehetjük meg ugyanezt. Mindkét játékmód a klón háborús érával indít, de remélhetőleg idővel a polgárháború és az Első Rend-Ellenállás konfliktus idejére is elvisz minket.

A szeptember 25-én, azaz holnap élesedő újdonságokról további részleteket tudhatsz meg a lenti videóban.