• Változtattak a Star Wars Jedi: Fallen Order fénykardjain
  • A rajongók a kardok fehér közepét hiányolták

Star Wars-játékot készíteni komoly felelősség, hiszen a rajongók a legapróbb dolgoknak is neki fognak menni, ha azok nem stimmelnek. Így történt ez a Star Wars Jedi: Fallen Order esetében is, Stig Asmussen rendező szerint ugyanis a fénykardokon például változtatni kellett.

star-wars-jedi-fallen-order-valtoztattak-a-fenykardokon.jpg

Az E3-on bemutatott gameplay demóban (aminek azóta kiadták a bővített változatát is) a játékosoknak feltűnt, hogy a fénykardoknak nincs meg a jellegzetes fehér közepük, sokkal inkább egyszínűek voltak. A fejlesztők pedig igazat adtak a kritikáknak.

"Ez egy fair visszajelzés és kritika volt. Változtattunk rajta azóta, mint ahogy magán a fénykard formáján is módosítottunk egy picit. Rögtön látni fogjátok a különbséget" - mondta Asmussen a The Game Informer Showban.

Aki tehát tökéletes fénykardokra vágyott, az most örülhet, a Respawn hallgatott a rajongókra, embereket felkaszabolni azonban továbbra sem fogunk tudni. A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik, a PC Guru következő számában pedig előzetest is olvashattok majd róla.