Az Agony lufija hamar kidurrant. Technikai problémáit már csak repetitív játékmenete és öncélú brutalitása múlta alul, és akkor a cenzúrázatlan változat kálváriájáról még nem is beszéltünk, amit vagy harmadjára vagy negyedjére sikerült kiadni – nem mintha az segített volna a játékon, mert a legkisebb baja volt a cenzúra.

agony-succubus.jpg

De mindez láthatóan nem vette el a Madmind kedvét a játékfejlesztéstől, sőt még az Agony univerzumtól sem, mert miközben a Paranoidot fejlesztik, már dolgoznak az Agony folytatásának is beillő spin-off epizódon, amelyben a helyszín ugyanaz a pokol, de a főszereplő ezúttal a játékban feltűnt szukkubusz lesz, aki ezúttal már a pokol királynője.

A sztori szerint miután az Agony-ban lerúgtuk a pokol tornácáról és trónjáról a Vörös Istennőt, főhősünk, Nimrod lett az alvilág új ura és parancsolója, oldalán szukkubusz szeretőjével, akinek viszont nem fekszik, hogy a pokol királynőjévé tették. Szóval a hölgy inkább az alvilág vadonjában keres otthont, ám hamar kiderül, hogy az Agony-ból már szintén ismerős Baphomet szeretné átvenni a hatalmat Nimrodtól, ám előtte a szukkubuszt elárulja, bebörtönzi és megkínozza saját népe. Szóval jó oka van a bosszúhadjáratra, aminek neki is vág a Succubusban.

A játéknak egyelőre nincs még csak megközelítő megjelenési dátuma sem, de az már biztos, hogy Steamre fog kijönni. A fejlesztők brutális kézitusákat, piromanciát, a játékos statisztikáit befolyásoló fegyvereket és páncélokat, valamint kiterjesztett fejlődési fát ígérnek. A koncepciót bemutató trailerben ezek fel is tűnnek, ám itt jegyeznénk meg, hogy az érzékenyek ne nézzék meg, mert az Agony-hoz hasonlóan ez a játék is igencsak brutális.