A héten már több népszerű és izgalmas produkció is lezárult az HBO GO-n, ma pedig újabb sikerszéria, a Superman & Lois érkezett évadzáró epizódjához. Más sorozatok ellenbent folytatódnak a streamingszolgáltató műsorán.

SUPERMAN & LOIS (2021) – 1. évad 15. rész  ÉVADFINÁLÉ!

  • Műfaj: szuperhős / dráma
  • Szereplők: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch
  • Leírás: Miután Clark Kent és Lois Lane éveken keresztül küzdött az emberiség kiirtására törő megalomániás gonosztevők, a Metropolisban pusztítást végző szörnyek és idegen betolakodók ellen, újabban egymásra fordítják idejük nagy részét. Ekkor szembesülnek a modern világ egyik legnagyobb kihívásával: egyszerre kell helytállniuk munkájukban és szülőként. A The Flash, a Riverdale és a Wonder Woman alkotóinak új szériájából kiderül, hogy nevelik gyerekeiket, valamint hogy a fiúk felnőve örökölhetik-e apjuk kriptoni képességeit.

A sorozat nyitányáról írt kritikánkat itt olvashatjátok. A The CW egy héttel a rekord nézettségű premier után máris berendelte a sorozat második évadját.

-go1-576-superman-es-lois.jpg

CSODATÉVŐK (MIRACLE WORKERS: THE OREGON TRAIL) – 3. évad 6. rész

  • Műfaj: vígjáték / sci-fi / western
  • Főszerepben: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass
  • Leírás: A Csodatévők harmadik évadjában az 1840-es évek vidéki Amerikájába csöppenünk, ahol Daniel Radcliffe egy idealista kisvárosi prédikátor bőrébe bújik. Hősünk összeáll egy keresett törvényenkívülivel (aki természetesen Steve Buscemi) és egy felszabadított nővel (Geraldine Viswanathan), hogy a híres Oregon-ösvényen át nyugat felé haladjanak egy szekéren.

Az első évadról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

-go1-576-2.jpg

STARGIRL – 2. évad 2. rész

  • Műfaj: képregény / akció
  • Leírás: A sorozatban visszatér a másodikos középiskolás Courtney Whitmore, hogy továbbra is fiatal hősök számára szolgáljon inspirációul arra, hogy szembeszálljanak a múlt gazembereivel. A sorozat újragondolja a legelső szuperhős-csapatot, a Justice Society of Americát.

99a-scaled-e1575840086290-1.jpg

Itt láthatjátok