• Az elmúlt negyedévben is a GTA 5 volt a Take-Two legjobban fogyó játéka
  • Már elérte a 120 millió példányt
  • A Red Dead Redemption 2 közelít a 30 millióhoz
  • A Borderlands 3-ből 8 millió fogyott

Nem nagyon van olyan eladási lista, ahol ne lenne alkalmunk elcsodálkozni azon, mennyire jól fogy ennyi év után is a Grand Theft Auto 5, a Rockstar játéka ugyanis a mai napig folyamatosan ott van a legkelendőbb szoftverek között. A kiadó Take-Two friss üzleti jelentése azonban még jobban rávilágít erre: a GTA 5 nemes egyszerűséggel megállíthatatlan.

Csak hogy érzékeltessük ezt: a legutóbbi üzleti jelentésben még 115 millió példányról volt szó, ami mondani sem kell, szédítő mennyiség. Az elmúlt negyedévben (október-december) azonban ezt sikerült feltornászni 120 millióig, ami egészen elképesztő - sok nagy címből összességében nem fogy annyi, mint a GTA 5-ből egy negyedév alatt. És nem győzzük hangsúlyozni: egy olyan játékról beszélünk, ami már a hetedik (!) évében jár.

Ezzel még a Rockstar eggyel frissebb sikercíme, a Red Dead Redemption 2 sem tudott versenyezni, amiből "csak" 2.5 millió példány fogyott a vizsgált időszakban, amivel már 29 milliónál jár. Míg a Borderlands 3 további egymilliót tett hozzá az eddigiekhez, ami 8 millió feletti összeladást jelent.