• Filmadaptáció készül George R.R. Martin In the Lost Lands című regényéből
  • Egy mágusnő és kóbor társa sötét erdőben kutatnak misztikus erő után
  • Főszerepben Milla Jovovich és Dave Bautista
  • November kezdődik Paul W.S. Anderson filmjének a forgatása

George R.R. Martin nevét leginkább a Trónok harca könyvciklus miatt ismeri a közönség, In the Lost Lands című regényének filmadaptációja azonban más műveire is figyelmet irányíthat. A fantasy történet főhőse Gray Alys mágusnő, akit egy királynő bízott meg, hogy a címben is olvasható sötét erdőben kutassa fel a misztikus erőt, ami segíthet beteljesíteni szerelmét. Gray útját ellenséges emberek és démonok szegélyezik, ám akad egy vándor társa, Boyce.  

A rendezői székben a fantasztikus műfajok gyakorlott mestere, A kaptár sorozat, az 1995-ös Mortal Kombat és a 2020-as Monster Hunter alkotója, Paul W.S. Anderson ül, akit elbűvölt Martin sötét és fordulatos története. Nem meglepő, hogy a főszerepet ismét feleségére, Milla Jovovich-ra osztotta, Boyce szerepében pedig meglepetésre Dave Bautistát láthatjuk.

in-the-lost-lands-2.jpg
(Anderson, Jovovich és Bautista. A kép forrása: Deadline)

Az egyelőre elkészületi fázisban lévő film bemutatóját 2023 februárjára tűzték ki, a forgatás azonban csak november közepén kezdődik. A szűkös időkeret miatt nem lennénk meglepve, ha végül elhalasztanák a hivatalos premierdátumot. Szerintetek Anderson és csapata értő módon nyúl majd az alapanyaghoz?