• Tarantino szerint Sean Connery, Pierce Brosnan és Roger Moore a Bond színészek sorrendje
  • Úgy látja, hogy Brosnan tragikusan rossz filmekben játszott, mégis kiváló 007-es karakter
  • Roger Moore-t nagyon kedveli, de inkább más szerepekben

Tarantino mindig is szívesen osztotta meg gondolatait társadalmi ügyekkel és a filmkultúrával kapcsolatban. Nemrég arról beszélt, hogy kezdi megismertetni kisfiát a mozgóképpel, aztán a szuperhősfilmeket kritizálta. A tizedik, tervei szerint utolsó rendezésére készülő alkotó most az Empire magazin hasábjain osztotta meg gondolatait a James Bond színészekről. Amikor rákérdeztek, hogyan rangsorolná az egykori 007-eseket, könnyedén állította sorrendbe személyes kedvenceit.

„Sean Connery, Pierce Brosnan, aztán kicsivel mögötte Roger Moore. Utánuk pedig bárki.” – nevezte meg a dobogósokat. „Connery a legkiválóbb, de igazán, nagyon kedvelem Pierce Brosnant. Nem izgat, hogy milyen filmekben játszatták őt. Azokról mindig is azt képzeltem, hogy közel tragikusak. De úgy gondolom, hogy ő nagyon is alkalmas volt Bond [szerepére]. Hatalmas Roger Moore rajongó vagyok – egyszerűen csak egy picit jobban kedvelem őt, amikor nem Bondot játssza.”

intro-1663251852.jpg
(A kép forrása: Screen Rant)

Ti egyetértetek Tarantino értékelésével? A klasszikus brit titkosügynök karaktereket vagy inkább Daniel Craig figuráját kedvelitek jobban? Írjátok meg kommentben a saját toplistátokat, a Guruét itt olvashatjátok.