Minden évben vannak nagyszerű nyereményjátékok, Adventi naptárral egybekötött ajándékozások, idén pedig a Tarsasjatekok.com alaposan kitett magáért. A december elsején induló és egészen december 24.-ig, avagy szentestéig tartó időszakban több mint száz játékot lehet megnyerni, összesen több mint 2 millió forint értékben, olyan partnerek felajánlásaival, mint a Gémklub, a Delta Vision, a Piatnik, a The GiftForge, a MetaGame, a Vagabund, a Compaya, vagy éppen a Gamewiz… avagy csupa olyan partner, akiktől már mi is rengeteg játékot mutattunk be. És hogy mik a nyeremények? Nemcsak hazai kiadásokkal, de akár Kickstarter-változatokkal, ritkaságokkal is gazdagabb lehetsz, sőt társasjátékos kiegészítőt is nyerhetsz. Van itt a kalapban Trickerion, Coffee Traders, Voidfall, vagy éppen Magyar népmesék is, és persze mi is készültünk valamivel.

pcguru-tarsasjatekokcom-tarsalgo-adventi-nyeremenyjatek-karacsony-nyeremeny-ingyen-tarsasjatekok-ajandek-virtu-everdell-2.jpg

Ha átnézed a napokat, 17-én érkezik el a mi időnk, amikor a PC Guru felajánlásával egy nagyszerű heavy euró, a 2022-es, Reflexshop által kiadott Virtú kerül terítékre, ami valakinek remélhetőleg nagy örömet fog okozni. Nincs más tennivalód, minthogy egyszerűen jelentkezz a Társasjátékok.com oldalán a nyereményjátékra, akár több napon is, és várd az angyalka, vagy éppen a futár érkezését. A fődíj egy hatalmas, giga-mega Everdell-pakk, ami már önmagában megéri a próbát, nem mintha egy egyszerűbb kártyajáték nem mutatna jól a fa alatt. Hajrá, sok szerencsét és jó játékot, akár nyereménnyel, akár anélkül, valamint a nyereményjáték hangulatához illő módon előre is nagyon boldog ünnepeket mindenkinek! Ez az Adventi naptár mindenképpen remek kiindulást jelent hozzá.

Ide kattints, ha nyerni szeretnél: Adventi naptár