A Bandai Namco december közepén leplezte le a Tekken 7: Fated Retribution című frissítés csomagot, és bár a játék PS4 verziójának még mindig nincs megjelenési ideje, a program már a Dél-koreai Korhatár-besoroló Bizottság elé került. Ezt követően pedig érdekes módon képek kezdtek keringeni a neten, amiken a Tekken 7 karakterei láthatóak, az új ruhájukban.

Harada Kacuhiro, a Bandai Namcotól közölte, hogy a szokott eljárásnak megfelelően ők átadták vizsgálatra az adatokat a Bizottságnak, és az, az információk titkos volta ellenére, kiszivárogtatta a médiának. "Ez a testület a legrosszabb." - fogalmazott Harada. A szivárogtatásról akkor szerzett tudomást, amikor valaki neki küldte el Twitteren keresztül a játék karakterválasztó képernyő mentését, illetve elmondta, hogy ezek a képek keringenek koreai weboldalakon.

A Bandai Namco válaszul közzétette a képeket. Ugyan Harada a testületet okolja, konkrét bizonyítéka nincs, de azt tudni kell, hogy ez a Bizottság már szivárogtatott a Gravity Rush Remasteredről és a Limbo Xbox One-os verziójáról is, szóval elképzelhető, hogy most is benne volt a keze a dologban.

tekkken-7-fr.png