• Jön a zombis játékmód
  • Amihez befutott az első előzetes

A Call of Duty-játékok történetében először a legújabb Call of Duty: Modern Warfare 3-ban érkeznek a zombik a Modern Warfare-univerzumba, vagyis a kampány jól ismert szereplőivel gyűlik meg a bajuk. A Treyarch által a Sledgehammer Games-szel együttműködve fejlesztett Modern Warfare Zombies egy jellegzetes kooperatív élmény lesz, amely kellő kihívás elé állítja a játékosokat, hogy más osztagokkal összefogva túléljenek és harcoljanak az élőholtak hatalmas hordáival az eddigi legnagyobb térképen, amit zombis játékmódhoz Call of Duty-ban valaha is megalkottak. Nagyon pöpec előzetest is kaptunk:

A fenti videón látható, hogy miként tör ki a zombi-kór. Mozgósítják a CIA-t is, és a Modern Warfare kampányokból ismert Laswel-t bízzák meg a terv előkészítésével. Amikor a csapat Soap és Ravenov mellett megérkezik a Zónába, már eltelt néhány hét a trailer első részében bemutatott események óta. "Semmi sem jut be, semmi sem jut ki." – ez a  nagy büdös helyzet a Zónában. Készülj fel arra, hogy minden eddiginél nagyobb mennyiségű élőhalottal kell szembenézned, miközben a Deadbolt-hadművelet tagjainak segítesz! A Modern Warfare: Zombies a játék megjelenésekor landol, az előrendeléssel egy Zombie Ghost is feloldható.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!