• Holnap debütál A nagy pénzrablás fináléja a Netflixen
  • A banda több mint 100 órája tartózkodik a Jegybank épületében
  • Megjelenik a hadsereg is, ám a megadás szóba sem jöhet

Az elmúlt években elszaporodó rendszerkritikus produkciók között (pl. Joker, Élősködők, Nyerd meg az életed) üde színfoltot jelent A nagy pénzrablás, hiszen a spanyol szériában hőseink modern Robin Hoodként, igazságosztóként lépnek fel. Nem sokáig szoríthatunk azonban már nekik. Holnap debütál a Netflix öt évadon keresztül vezetett, pattanásig feszült sorozatának utolsó öt epizódja.

A fináléban a rabló csapat több mint 100 órája tartózkodik a Jegybankban, a Professzornak pedig időben ki kell hoznia embereit az épületből, mielőtt a hadsereg elfogná őket. Az utolsó részek különlegessége, hogy a Ferrari sorozatrajongó Forma 1-es pilótája, Carlos Sainz is feltűnik majd sofőrként a képernyőn. Hogy a végjáték nem lesz eseménytelen, arról egy magyar feliratos előzetesben már megbizonyosodhattunk, permier előtt pedig érkezett még egy utolsó összefoglaló trailer.

Valószínűleg nem kell végleg elbúcsúznunk kedvenceinktől, legalábbis a sorozat atyja, Álex Pina elárulta, hogy a főbb karakterekre koncentráló spin-off szériákat terveznek. Aki pedig hasonló stílusú produkcióra vágyik, a Netflixen láthatja Pina Túl a vörös kanapén című hasonlóan dinamikus gengsztertörténetét.

la-casa-de-papel-dali-maskers.jpeg
(A kép forrása: Superguide)