Bár 15 tesztet jelentettek be a tisztelt pályázók, végül 9 futott be (igaz, az egyik bejelentés nélkül), ráadásul szinte az összeset el is fogadtam, az egy kiesett végül csak formai, stiláris okokból hullott ki a rostán, de nála is erősen rezgett a (magasra tett) léc, épp hogy leverte végül, így aztán gratulálhatok mindenkinek. Gratulálok, de azért nem kívánván elrontani a közös örömöt, annyit megjegyzek, hogy ismét éreztem némi felületességet, oda nem figyelést a pályamunkákban, ennél tudom, hogy sokakban sokkal több van, de hát a mondás szerint is a jó pap holtig tanul és gyakorlat teszi a mestert, előttünk még az élet...

A saját és szubjektív 90%-os mércémen átjutott négyesből végül Leon121 tesztjét találtam a legjobbnak, így tehát immár hivatalos megfogalmazásban:

A 2009 májusi Tesztelj velünk! pályázat győztese Leon121 lett, Fantasy Wars tesztjével.

Gratulálok a nyertesnek, és köszönöm mindenkinek a munkáját. Már csak a szokásos körök lefutása van hátra: a győztes tesztet és a többi elfogadottat is hamarosan olvashatjátok az oldalon (feltéve, ha lesz hozzájuk képanyag; aki hiányolná a saját írását korábbi befutóink közül, ez is indok lehet); aki lefoglalt magának tesztet, de végül nem küldte be, kedd éjfélig jelezheti számomra az igény fenntartását, különben ha más jelentkezik érte, átadom neki a lehetőséget. A júniusi pályázatot pedig útjára indítom, jó munkát, sok sikert minden pályázónak!