Ma a Sony konferenciájával kezdetét vette a Paris Games Week, és a japán kiadó egyből egy olyan műsorral jelentkezett, amitől alaposan leesett az állunk. A sok ütős és érdekes cím közül is kiemelkedett azonban a várva várt The Last of Us: Part 2 trailere, mely a konferencia talán legerősebb anyaga volt. Igaz, megjelenési dátumot vagy más konkrétumot ezúttal sem kaptunk, maga a videó viszont kifejezetten ütősre és hangulatosra sikeredett.

Láthatjuk, ahogy egy nőt (Ellie-t???) két alak megpróbálja felkötni és kibelezni, azonban a tervüket megzavarja egy másik lány, aki szintén a közelben ólálkodott. Ez utóbbi szerencsétlennek büntetésből simán eltörik a kezét kalapáccsal, szóval már innen is látható, hogy az anyag összeállítói nem voltak szívbajosak.

A kreatív igazgató, Neil Druckmann szerint a trailerben elsősorban a technológiai fejlődést szerették volna bemutatni. Druckmann külön felhívta a figyelmet a fény-árnyék viszonyokra, a karakterek részletességére és az izmok mozgására. Ennek ellenére a videóval azért csak óvatosan, ha nem nagyon bírjátok az erőszakot.