A Ready At Dawn berkeiben készülő The Order: 1886 a PS4 egyik exkluzív húzócíme, mely egy alternatív múltba repít minket, ahol az emberiség már évszázadok óta véres háborút vív a félvéreknek nevezett szörnyszülöttekkel, s noha az ipari forradalom sok új fegyvert és lehetőséget hozott, nem egyértelmű, hogy ki fog győztesen kikerülni az egészből. 

Az egyetlen reményünk az Arthur király által alapított lovagrend, amelynek tagjai a Black Water nevű különleges löttynek köszönhetően jóval tovább élnek és gyorsabban gyógyulnak, mint egy átlagos ember; ők tartják a részleges rendet, és ők jelentik az utolsó védvonalunkat a megvadult horda ellen. A főszereplőnk a Kerekasztal egyik leghíresebb lovagja, Sir Galahad lesz.

A csapat moziszerű élményt és izgalmas játékmenetet ígér, egy igazi blockbuster címet a PS4 játékosainak, ám úgy néz ki, erre még elég sokat kell várnunk. A Ready At Dawn társalapítója és a technológiai igazgató között lezajlott Twitter-beszélgetésből ugyanis az derült ki, hogy jövő őszre tervezik a megjelenését -- ez persze még nem pontos dátum, sőt benne van az is, hogy késhet a program.  

„Andrea Pessino, alig várom, hogy jövő ősszel lássam, mint kezdtél a géppel.” -- üzente Tim Ross, a Ready At Dawn társalapítója.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!