• Megjött az első jelentős patch
  • Ez hoz pár változtatást is
  • Például kilövi a PC-sek és konzolosok közötti crossplayt

A The Texas Chain Saw Massacre című aszimmetrikus horrorjáték Ana Florest követi, aki barátaival együtt eltűnt húgát keresi. A dolgok azonban pokolivá válnak, amikor a jól ismert belterjes családdal találkoznak, akik emberi húst esznek. A játék ugyanattól a fejlesztőcsapattól származik, aki a Friday the 13th, egy másik slasherből lett videojáték mögött is állnak, és hasonló aszimmetrikus horror-élményt kínál, mint a Dead by Daylight. A Gun Interactive most új javítást adott ki a The Texas Chain Saw Massacre-höz, amely hibákat orvosol és funkcióváltozásokat is eszközöl a játékmenetben.

A The Texas Chain Saw Massacre a megjelenését követő egy napon belül több mint 1 millió játékost ért el, és a kritikusok általánosságban jó fogadtatásban részesítették, bár a játék megjelenése után számos technikai problémáról számoltak be egyes játékosok. A Gun Interactive fejlesztőcsapata azon dolgozott, hogy kijavítsa ezeket a problémákat, aminek az eredménye ez az első nagyobb patch. A legfontosabbak, hogy PC-n már meg lehet változtatni a gombkiosztást, javult a lobbyban a voice-chat és immár 6 játékossal is elindulhatnak a meccsek (Bőrpofa továbbra is szükséges!). Az utóbbi időben megszaporodtak a csalók a játékban (láttam olyat, aki a levegőben sétált), úgyhogy a PC-sek és a konzolosok között egyelőre kikapcsolták a crossplay lehetőségét – ez később még visszatérhet.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.