• Érkezik a The Witcher: Blood Origin
  • Ez egy hatrészes minisorozat lesz az eredeti netflixes produkció alkotóitól
  • Mely az első vaják megszületését és történetét meséli el

Tavaly év végén debütál a Vaják sorozat első évada a Netflixen, mely végül olyan brutális sikernek bizonyult, hogy még a könyvek és a játékok iránti érdeklődést is sikerült megdobnia, nem is kicsit. Ezek után annyira nem meglepő, hogy a streaming szolgáltató gondolkodás nélkül berendelte a második évadot, azonban ez még nem minden: most közölték, hogy The Witcher: Blood Origin címen egy minisorozatot is kapunk a Vaják világában.

witcher-01-anim.jpg

Magáról a produkcióról elég keveset tudni jelenleg, a hivatalos bejelentésben csak annyit árultak el róla, hogy 6 részes lesz, az eredeti Vaják sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich, dolgozik majd rajta, és hogy 1200 évvel Geralt ideje előtt játszódik majd, az első vaják megszületését és történetét bemutatva. Maga a téma nagyon érdekes az biztos, mi pedig érdeklődve várjuk, hogy vajon mit sikerül kihoznia belőle az alkotóknak.

Érdekesség egyébként, hogy nem ez az első spin-off a Netflix sorozatához. A The Witcher: Nightmare of the Wolf című animációs filmet még idén év elején jelentette be a Netflix, ez az alkotás pedig az ifjú Vesemir életére fókuszál majd.