A Titanfall az E3 egyik leglátványosabb játéka volt, mely a Microsoft standján mutatkozott be. A Respawn alkotása egy multiplayer módra összpontosító FPS, és egyjátékos kampányt egyáltalán nem tartalmaz, méghozzá azért, mert a csapat szerint úgyse játszaná végig senki.

Vince Zampella csapatfőnök a GamesIndustrynak beszélt a tervezői döntésről, mely szerint kihagyják a singe player küldetéseket a programból. Elmondta, hogy mindössze 60 fő dolgozik a játékon, mely így is nagyon sok energiát vesz ki a srácokból, és egy kampány kifejlesztése még fél évbe telne, ráadásul a játékosok hamar végigszaladnának rajta. Hozzátette, hogy eddigi tapasztalataik szerint alig 5%-uk fejezné be a sztorit, a többieket csak a multi érdekelné, és ezért jobb, ha arra összpontosítanak a munka során.

Mi mindenesetre sajnáljuk a dolgot, mert végső soron a Call of Duty sorozat is egész jó egyjátékos missziókat szokott tartalmazni. Ti egyébként minden játékot végigjátszotok? Vagy van, amit félbehagytok, és csak a multiplayer miatt tartjátok a gépen?

Titanfall -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert