• Bejelentette Tormentor című játékát a Madmind Studios
  • Ez egy olyan horror lesz, melyben pénzért kínozhatunk embereket
  • Ahogy azt az első trailer is elég jól bemutatja

A Madmind Studio egy olyan csapat, akiknek a nevét valószínűleg sokan hallották már, azonban nem épp azért, mert olyan minőségi munkát végeznének, sőt, épp ellenkezőleg. A fejlesztők portfóliójában ugyanis főleg olyan elborult koncepcióval megáldott, azonban kivitelezés terén enyhén szólva is gyenge címek tartoznak, mint amilyen a 2018-as Agony is volt, legújabb projektjük pedig tökéletesen illeszkedik ebbe a vonalba.

tormentor-bejelentes-01.jpg

A frissen leleplezett Tormentorban ugyanis egy őrült börtönőr szerepét ölthetjük magunkra, hogy aztán pénzért kínozhassunk embereket egy elhagyatott börtön mélyén. Az így befolyt összegből aztán további kínzószerszámokat és áldozatokat vásárolhatunk, valamint hozzáférhetünk egy kísérleti stádiumban lévő droghoz is, amivel lassan megbomló elménket tarthatjuk egy kicsit tovább tisztán.

Ez azonban még nem minden, a fejlesztők szerint ugyanis áldozatainkat részletesen testre is szabhatjuk majd, ha pedig unatkozunk, bármikor szabadon ereszthetjük és felfegyverezhetjük őket, kvázi embervadászatot rendezve saját magunk ellen. Hogy a Tormentor mikor jelenik majd meg, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a stúdió korábbi munkáit elnézve nehéz lenne azt mondani, hogy olyan nagyon várnánk.