• Ingyenes kiegészítőt és egy új fajt kap a Total War: Warhammer
  • Javában hegesztik a Total War: Warhammer 2-t
  • Kiegészítőt kap az egyik történelmi Total War
  • Már tervezési fázisban van a következő szintén történelmi Total War

Igencsak elfoglaltak mostanában a Creative Assembly csapatai, a marketingesek minden bizonnyal az E3-al vannak elfoglalva, melyen kinn lesz a Total War: Warhammer 2, de nem csak nekik akad dolguk. A korábban már megszellőztetett “Old Friend” névre hallgató ingyenes DLC (vagy ahogy a CA hívja: Free-LC) még a nyáron érkezik, ez egy kisebb kaliberű megjelenés lesz.

Továbbá még a trilógia középső része előtt egy másik, újabb népet bevezető Free-LC megjelenése is esedékes lesz (ami nem Kislev), mely nem csak az alapjátékra, hanem további kiegészítőkre is hatással lesz. Ennek kapcsán már el is indultak a találgatások, melyek közül a legmeggyőzőbb a “Dogs of War” - azaz a zsoldosok feltűnése lehet.

De nem csak Warhammerből áll a világ, egy kifejezetten nagy kampánycsomagot is kap majd az egyik újabb címük, ennek megjelenése szintén idén esedékes. Ehhez kaptunk egy koncepciórajzot is (legalul), melynek mentén el lehet indulni, mert leleplezni nem akarták (talán az Attila, de lehet az is, hogy a Rome 2).

És ahogy azt már eddig is tudtuk, készül egy teljesen új, történelmi Total War is, mely a blogbejegyzés szerint egy jól ismert korszakot dolgoz fel, melyet kifejezetten szeretnek a Creative Assembly srácai és “ideje igazságot szolgáltatni”. Közelebbit továbbra sem árultak el, csak annyi bizonyos, hogy egy olyan történelmi fordulópontot helyez a fókuszba, melynek során bárhogy alakulhattak volna az események.

total-war-koncepcio.png

Ti melyik korszakra tippeltek? Minek örülnétek a legjobban?