• Újabb DLC érkezik az öt éves Total War: Rome 2 mellé
  • Adatbányászok találatai alapján a Római Köztársaságba megyünk

A Total War: Rome 2 rajtjára minden bizonnyal emlékeztek. Mondjuk úgy, hogy megjelenésekor nem volt éppen átütő siker, a sok hiba miatti negatív sajtóvisszhang és az alacsony eladások alaposan rányomták a bélyegüket a játékra. A játékot ettől függetlenül a rajongók és a modok életben tartották, talán ezen felbuzdulva nemrégiben a Creative Assembly is vérfrissítést végzett: az Empire Divided és a Desert Kingdoms két új DLC-jével hivatalosan is életet lehelt a játékba, jóval annak megjelenése után.

És nem úgy tűnik, hogy egyhamar leállnának. A Total War: Rome 2 nemrégiben ismét frissült egyet és még mindig nem végeztek a játékkal. Korábban már a fejlesztő is megjegyezte, hogy egy eddig nem lefedett érába kalauzolnak majd minket, és ha hiszünk az adatbányászok által kihalászott infómorzsáknak akkor bizony jóval a Lómai Római Birodalom megszületése előttre, a Római Köztársaság hajnalára, közelebbről a Kr.e. 400 környékére látogathatunk majd – ez nagyjából a kelta inváziók időszaka.

Legalábbis erre utalnak a megtalált karaktermodellek nevei: Brennus (gall hadvezér); Camillus (valószínűleg Marcus Furius Camillus, Róma második alapítójaként tartják számon); Archytas (görög filozzófus, államférfi és stratéga); Dionysius (több azonos nevű személyt ismerünk, az adott korba egy szürakuszai, azaz szicilíai türannosz illik).

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!