• A Telltale Publishing jelenteti meg a 7 Days to Die Xbox One-os és PS4-es változatait
  • A program digitálisan és lemezes formában is kapható lesz 30 dolláros áron
  • A konzolos portok extra funkciókat és játékmódokat kapnak

Tegnap egy titokzatos program promóciós képeivel hergelte a rajongókat a Telltale Games újonnan alakult kiadói szárnya, ma azonban felfedték, hogy első feladatukként a 2013-ban számítógépekre megjelent 7 Days to Die-t költöztetik át Xbox One és PS4 konzolokra idén nyáron.

A nyitott világú túlélő-horror, mely a Steam Early Access programjában már elérhető, az RPG-elemeket belső nézetes lövöldözéssel és várvédő mozzanatokkal is keveri, ahol a feladatunk az életben maradás lesz egymagunkban, vagy más játékosokkal szövetkezve. Ehhez pedig nem csak felszerelési tárgyakat, fegyvereket, hanem biztos menedéket is kell építenünk, így a karakterünk fejlesztése mellett, a harc, a crafting, a felfedezés, és a bányászat egyaránt hangsúlyos szerepet kap. A 7 Days to Die korai hozzáférésű állapota ellenére egészen népszerű a Valve platformján, hiszen kicsivel több, mint két esztendő alatt 1.5 millió példány kelt el belőle.

A konzolos változatokat lokális osztott képernyős opcióval, friss online játékmódokkal, és további extra funkciókkal vértezi fel a The Fun Pimps fejlesztőgárdája, a premiert követően pedig izgalmas DLC-k is gyártnak a játékhoz.

A sandbox-szerű program 30 dolláros áron kerül forgalomba valamikor június környékén, digitális és lemezes változatban egyaránt, az előrendelők pedig a Telltale által készített The Walking Dead-széira 5 karakterének (köztük Michonne-nak és Lee Everettnek) a skinjával gazdagodnak.

7d2dconsoleversions-768x432.jpg