Megvan a sztori és az új karakter leírása a kezdőbarát Mass Effect 4… sicc, új Mass Effecthez, adta tudtunkra Ken Thain, az átvezető videók felelőse. Természetesen a BioWare montreali fejlesztői egy találkozó keretében alaposan át is beszélték mindkettőt -- szóval legalább már ők tudják, hogy miről fog szólni ez a se nem folytatás, se nem előzmény, se nem spin off akármicsoda, és ki váltja le Shepard parancsnokot.

„Ez a szutyok kezd valóságos lenni. Azt hiszem, a rajongók izgatottak lesznek, hogy végigjátsszák ezt a sztorit” – tweetelte Thain. Mike Gamble producer nem hagyta szó nélkül kollégája üzenetét, és hamar hozzáfűzte: „A dolgok tényleg mozgásba lendültek. Nagyszerű, hogy újra részese lehetek ennek az univerzumnak.”

Tehát szépen haladgat a projekt, hamarosan látszatja is lehet, és lassan talán eljutunk arra a szintre, amikor a fejlesztők már nem csak technikai részeket osztanak meg velünk a játékról (mint például, hogy átvesznek elemeket a Dragon Age: Inqusitionból), hanem a történetről és az új főszereplőről is kaphatunk morzsákat.

Shepard parancsnokot nyugdíjazták, de vajon utódja felér majd hozzá?

Mass Effect 4 -- Megjelenés: Nem ismert -- Gépigény: Nem ismert