• Hónap elején árulta el a Microsoft, hogy hamarosan 17 játékkal bővül a Game Pass
  • Most pedig további 11 címet is bejelentettek
  • Melyek között ott van az örök klasszikus Skyrim és az anime soulslike Code Vein is

A december már eddig is elég erős hónapnak tűnt a Game Pass előfizetők számára, hiszen a Microsoft pár hete már bejelentett 17 játékot, melyek mostanában fognak csatlakozni az előfizetéses szolgáltatásához, most viszont kiderült, hogy ez korántsem a teljes felhozatal volt. A redmondiak ugyanis előálltak 11 további címmel, melyekre hamarosan szintén rávethetjük magunkat, ha van Game Pass előfizetésünk.

A sort a PC-re, konzolra és androidra egyaránt érkező Mørkredd nyitja, mely akár már most is kipróbálható, ezt pedig december 15-én az örök klasszikus Skyrim követi, mely konzolra és androidra válik ekkor elérhető.

Mindez azonban csak bemelegítés, az igazán komoly újdonság dömping ugyanis december 17-én érkezik: ekkor kerül be a Game Pass-ba PC-n az Among Us és a Man of Medan, míg a konzolosok a Monster Trainnel az androidosok pedig a My Friend Pedróval lesznek gazdagabbak ekkor. És ez még nem minden, hiszen szintén december 17-én jön a Beholder: Complete Edition, a Code Vein és a Neoverse konzolra valamint androidra, a Wilmot’s Warehouse PC-re és konzolra, és a MotoGP 20 PC-re, konzolra és Androidra.