• Rengeteg grafikai hiba került kijavításra
  • A játék kicsit bővült is
  • A patch 538 MB-ot nyom

A Rocksteady nem adja fel, legalábbis nem teljesen, ha a tragikus sorsú Batman: Arkham Knight-ról van szó. Bár az SLI-ről és a Crossfire-ről lemondtak, amit lehet, azt még mindig megpróbálják kijavítani, így például a legújabb frissítés szintén kiüt néhány bugot a programból, mi több, még extra tartalmat is hozzáad.

Javítottak az esőn (van, ahol sűrűbb lesz, van, ahol újra lesz), a stabilitáson, és kijavítottak néhány kevésbé jelentős, általános hibát. Persze a fontosabb problémák nem maradtak érintetlenül. Helyrehozták azt a képfrissítési gondot, ami akkor jelentkezett, ha 60 Hz-es monitorokon, bekapcsol Vsync és 30 fps-es korlátozás mellett jött elő. ALT-TAB használatakor már nem fog összeomlani a grafika, illetve már az AR Challenge-ben sem fog gondot okozni egyszerre több eszköz kiválasztása.

Emellett a patch része a Classic Harley Quinn skin, amit az AR Challenges & the Harley Quinn Story Packban használhatunk fel, illetve az AR Challenges & the Red Hood Story Packban immár Arkham Knight is játszható karakter lett. Plusz a javítás felkészítette a Batman-játékot a következő DLC érkezésére.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!