• Dan Trachtenberg is otthagyta az Uncharted-filmet
  • Ő az ötödik rendező a sorban, aki lelépett
  • Tom Holland egyelőre még a helyén van, mint főszereplő
  • A film elvileg 2020 decemberében kerül a mozikba

Immár tíz éve annak, hogy a Sony bejelentette: Uncharted-filmet fog készíteni. Azóta érdembeli előrelépés nem történt, ha csak az nem, hogy Tom Holland személyében megtalálták a főszereplőt, illetve kitűzték a premier dátumát. Plusz találtak rendezőt. Nem is egyet, Dan Trachtenberg már az ötödik direktor volt a film élén.

És most az ötödik rendező lett, aki otthagyta a projektet, ezzel beállt David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon és Shawn Levy mögé. Az okok egyelőre nem ismertek, bár valószínűleg a szokásos „kreatív nézeteltérés” állhat a dolog mögött.

Tom Holland viszont még a fedélzeten van, mint az ifjú Nathan Drake, bár, ha a Sony tovább szerencsétlenkedik, kiöregszik a szerepből – mondjuk Holland és a Sony viszonya most amúgy sem lehet túl rózsás, miután a cég szakított a Disney-vel, így a színész már nem játszhatja el többé Pókembert a Marvel Filmuniverzumban, ha csak a két társaság újra meg nem egyezik. Bár Holland diplomatikusan nem szólalt meg az ügyben, nyilván ő sincs elragadtatva a dologtól.