Újabb hónap, újabb Guru, na meg újabb játékcunami, ami hogy, hogy nem, beleesett a lapzártánkat jelző szűkös határidőbe -- ennek köszönhető, hogy a novemberi PC Guru magazin jelentős tesztmennyiséggel rendelkezik, melyek között nemcsak feltörekvő apróságok, hanem bizony igazi AAA-bombák is szép számmal akadnak.

PC Guru 17/11
A NOVEMBERI PC GURU 2017. 11. 09-TŐL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Kezdjük mindjárt a borítónkat díszítő Assassin's Creed Originsszel a sort, mely játék három éves fejlesztés gyümölcseként igyekszik új színt vinni a kissé megfáradt sorozatba. Aztán ott van a sok-sok esztendeje várt South Park: The Fractured but Whole is, mely az Obsidian által készített első South Park-szerepjátékot folytatja, ezúttal a Ubisoft belsős csapata révén -- cikkünkből kiderül, hogy milyen eredménnyel. Olvashattok továbbá a The Evil Within 2-ről, a sokak által Messiásként várt ELEX című akció-RPG-ről, de leteszteltük a Sony év végi sikervárományosát, a Gran Turismo Sportot, valamint a Nintendo karácsonyi húzásának szánt Super Mario Odyssey-t is. És akkor még nem beszéltünk a Wolfenstein 2: The New Colossusról, a Dungeons 3-ról, a PC-s Destiny 2-ről...

Utóbbi játékról nemcsak részletes tesztet közlünk, de egy részletes tippcsokrot is, amely a kezdő játékosoknak segít eligazodni a Destiny 2 egyébként elég tartalmas világában. Aztán, ha már az extra tartalmak szóba kerültek: megünnepeljük a GTA-sorozat 20. születésnapját, bevezetésre kerül a World of Tanks rovat, folytatódik a Playerunknown's Battleground cikksorozat, valamint ismét olvashattok interjút egy magyar fejlesztővel, bemutatunk egy sor indie- és mobiljátékot, illetve a hardverrovat is tartalmaz meglepetéseket, úgy, mint az utóbbi évek legjobb fejhallgatójának tesztje, vagy a SNES Mini minden részletre kiterjedő kivesézése. A teljes tartalomért katt ide!

Teljes játék: The Incredible Adventures of Van Helsing 3

Novemberi teljes játékunk a steames The Incredible Adventures of Van Helsing 3, amelyet a magyar NeocoreGamesnek köszönhetünk, és mint ilyen, magyar felirattal is játszható. Aki nem ismerné a szériát, egy akció-RPG-t képzeljen el, amelyben a címadó Van Helsinggel kell ledarálunk az éjszaka fenyegető teremtményeit. A játék alapjául a Diablo-iskola szolgált, és meg kell hagyni, a derék magyar stúdiónál a lehető legjobb trükköket lesték el a Blizzard démonirtóitól. További részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában. A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!