• Bemutatkoznak a válaszható kasztok utolsó tagjai
  • A Bounty Hunter és a Constructor egyaránt messziről veszélyes, és félelmetes fegyverekkel bírnak  
  • A harmadi epizód a sorozat utolsó része, és május 22-én jelenik meg a Steamen


A magyar illetőségű NeocoreGames már négy kasztot felfedett a május 22-én érkező izometrikus nézetű akció-szerepjátékának felhozatalából, így már csak a Bounty Hunter és a Constructor bemutatása maradt hátra, amit az alábbi videóban pótolt a csapat.

A Bounty Hunter főként távoli támadásokra specializálódott fegyverekkel rendelkezik, ezen kívül mechanikus keresőkkel képes felderíteni és megjelölni célpontjait, hogy azután könnyedén végezzen velük. Az elpusztíthatatlan keresőkkel természetesen képes biztonságos távolból felderíteni a veszélyes területeket, de akár robbanó csaliként is használhatja őket a szörnyetegekkel szemben. A Bounty Hunter legnagyobb erőssége a precíziós lövése, ami ugyan három másodperces célzást igényel, de utána egyből végez az ellenféllel. 

A Constructor szintén szereti megtartani a három lépés távolságot, hiszen tűzereje inkább messziről érvényesül, míg a piszkos munkát rábízza inkább az irányítható lövegeire és a repülő robotfegyvereire. Erőssége a változatos fegyverarzenáljában rejlik, aminek a gépágyú és a rakétavető éppúgy része, de nem jön zavarba, ha az ellenség közel merészkedik, akkor ugyanis a kardjával tesz rendet maga körül.

A The Incredible Adventures of Van Helsing III a franchise utolsó epizódja lesz, mely május 22-én jelenik meg a Steamen 14.99 dolláros áron.