• Február 9-től felújított képpel és 3D-ben mozikba kerül a Titanic
  • Jelenleg is hatalmas sikerrel fut az Avatar 2

Sokan nem is gondolnák, hogy James Cameron pénzügyi szempontból minden idők legsikeresebb rendezője. A mozi történetének három legkeresettebb produkciója közül kettőt ő jegyez, ráadásul a Titanic és az Avatar mellé lassan felzárkózni látszik utóbbi második epizódja is. A friss science-fantasy csupán egy hónapja került műsorra, és máris a valaha volt hetedik legjövedelmezőbb produkciónak mondhatja magát.

Cameron rendezéseit két dolog köti össze: a látvány és a víz iránt tanúsított szenvedély. Az újító vizuális effektek bátor felhasználása, illetve azok kortársakhoz mérten árnyaltabb, időtálló alkalmazása a Terminátor első két része, A bolygó neve: Halál és a fenti filmekben egyaránt megmutatkozik. A természet és az óceánok szeretete inkább a Piranha 2, A mélység titka, az Avatar epizódok és természetesen a Titanic révén domborult ki. Utóbbi megtekintésére hamarosan ismét lehetősége nyílik a közönségnek.

mv5bndg5mzazndk3nf5bml5banbnxkftztcwmzawotywmwv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Huszonötödik évfordulója alkalmából február 9-én újra mozikba kerül a Titanic. Felújított képpel és 3D-ben láthatjuk majd Leonardo DiCaprio és Kate Winslet szerelmi történetét. Ti hogyan emlékeztek a Celine Dion dalával kísért filmre? Megnézitek a modernizált változatot is vagy inkább az Avatar 2 érdekel titeket?