• A tizedik évad végét elhalasztották, de még idén lezárul a szezon
  • Előzetest kapott a finálé
  • Már az utolsó epizódban visszatér a Maggie Greene-t alakító Lauren Cohan

Van, akinek már régen elég volt a The Walking Deadből, mások viszont még most is kitartanak mellette. Az újabban Angela Kang irányításával készülő szériát még a koronavírus sem érintette olyan érzékenyen, bár a tizedik évad fináléját el kellett halasztani (biztos, hogy még idén lezárul a szezon). És hogy lesznek meglepetések az utolsó epizódban, arról annak előzetese árulkodik.

Kang már korábban kikotyogta, hogy a kilencedik évadban távozott Lauren Cohan visszatér a produkcióba, most pedig már azt is tudjuk, hogy a tizedik szezon végén kapcsolódik be újra a történetbe. A Maggie Greene-t alakító színésznő egyébként a Mr. Whiskey című, első évadja után rögtön elkaszált sorozatnál töltötte a kieső időszakot.

lauren-cohan-the-walking-dead-amc.jpg

A The Walkind Dead univerzumban továbbra is pezseg az élet. Fut a Fear the Walking Dead (bár a hatodik évad bemutatóidőpontját egyelőre nem közölték), Andrew Lincolnnal a fedélzeten folynak egy régóta ígért tévéfilmes trilógia előkészületei, ill. World Beyond címen még idén debütál egy új spin-off sorozat a zombiapokalipszis után születettek kalandjairól.

Támogasd te is a PC Gurut!