• Konzolokra is megjelent Warframe: Archwing Update
  • Bemutatkoznak az űrharcok
  • Hűséget fogadhatunk a szindikátusoknak, ajándékok reményében
  • Jön továbbá egy új Warframe, fegyverek, ellenségek és modok
  • Warframe teszt

Xbox One és PS4 konzolra is megjelent a Warframe Archwing névre keresztelt frissítése, amiből a legfontosabb az, hogy a névadó új játékszert hozza el. Ezt a hátunkra csatolva a végtelen űrben eshetünk neki áldozatainknak, új dimenziót nyitva a harchoz -- ahhoz azonban, hogy Archwing pilóták lehessünk, előbb teljesítenünk kell a Mastery Rank 2 küldetéseit, hogy megszerezzük a szükséges komponenseket.

Az alap Archwing az Odonata, amit az Elytron variációra cserélhetünk, ha játszottunk az Interception, az Extermination vagy a Sabotage játékmódban. Természetesen a szárnyakat fejleszthetjük, fegyverekkel és modokkal, hogy még jobban teljesítsenek.

Az update másik nagy újdonsága a szindikátusok bemutatkozása, akik különböző extrákat adnak, ha küldetéseket teljesítünk nekik. Egy-egy társaságnak a jelképüket magunkra helyezve fogadhatunk hűséget (a jelek méretét, színét, helyzetét mi határozzuk meg), a jutalmunk pedig modok, költőpénz, új, szebb jelképek, illetve a maximális szintet elérve új képességmódosítókat is kapunk. Ezek segítségével a támadásaink másodlagos sebzést kapnak, úgy mint mérgezést vagy égetést. A képességekkel kapcsolatban egyébként tudni kell, hogy ezekhez ezentúl nem kellenek modok.

Az Archwing Update mindezen kívül hoz egy új Warframe-et, a Limbót, új fegyverek és modok mutatkoznak be, lesznek új ellenfelek és pályák, illetve javul, bővül a kezelőfelület, valamint általános hibajavításra is számítani lehet. További részletek itt.