A Digital Extremes a múlt héten jelentette be, hogy a Warframe PC-s kiadásával (PS4-re is megjelent a játék, és talán Xbox One-ra is befut) már 5,5 millió játékos tölti az idejét -- az emberek a frissen kiadott a 12-es patch jóvoltából pedig még több tartalmat élvezhetnek. 

A Zephyr Rises névvel illetett frissítés rengeteg újdonsággal egészítette ki a játékot. Egyrészt jött egy új Warframe, a Zephyr, melynek erősségét a légitámadások jelentik, aztán új kezelőfelület, friss fegyverek (Phage sörétes puska, Jat Kittag Jet Powered Polearm, két Cestra pisztoly, Akstiletto Dual Uzi), festések, kibővített Forest pályaszett, egy alternatív Paladin-sisak, rendszerezett modok (több egyforma elem pakliban van) és egy új Tenno Lab mutatkozik be, illetve egy új játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat.

Az új meccstípus Interception néven található meg, s ebben az a feladatunk, hogy egy üzenetet dekódoljunk, mégpedig négy, a pálya különböző pontjain elhelyezett torony irányításával -- minél több tornyot birtoklunk, annál gyorsabb a kódfejtés.

Mindezen felül egy új Alert Mission is vár ránk, amiben a hírhedt Darvót kell ismét megmentenünk. Eme küldetés a The Ties That Bind néven fut.