• Bemutatkozott a We Happy Few szezonbérlete
  • Három DLC-t kapunk majd, ezek mindegyike egy-egy új sztorit mesél el
  • Valamint érkezik egy ingyenes sandbox mód is

Ezen a héten pénteken érkezik a We Happy Few, ennek örömére pedig a játék alkotói leleplezték a szezonbérlet tartalmát. Mint kiderült, három DLC-t kapunk majd, ezek mindegyike pedig egy-egy új történetet mesél el új szereplőkkel, nagyjából úgy, mint a Freedom Chronicles tette a Wolfenstein: The New Colossus esetében.

we-happy-few-season-pass.jpg

A szezonbérlet pontos ára egyelőre nem ismert, viszont rövid leírást kaptunk mindegyikhez. A Roger&James in: They Came From Below!-ban Roger és James kaland és szerelem után kutat, azonban csak valami bizarr technológiát és egy teljesen új fenyegetést találnak. A Lightbearer középpontjában Wellington Wells leghíresebb sztárja, Nick Lightbearer áll, míg a We All Fall Down keretein belül valószínűleg a múltunkban kell majd turkálnunk. A szezonbérlet jelenleg csak a We Happy Few Deluxe Edition részeként érhető el, de a megjelenéskor már külön is megvehető lesz.

Érdekesség továbbá, hogy a fejlesztők tervei szerint érkezni fog egy sandbox mód is, méghozzá ingyenes frissítésként. Itt mi magunk is állíthatunk a program néhány szabályán, a végeredmény pedig igen közel lesz a We Happy Few korai prezentációiban látható játékmenethez.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!