A KULCSOK ELFOGYTAK, NE íRJATOK TÖBB E-MAILT!!!

A WildStar egy különleges MMORPG, amit a koreai NCSoft pénzel és üzemeltet ugyan, de valójában amerikai csapat fejleszti, és kifejezetten a nyugati játékosok kedvéért találták ki az egészet. A program meseszerű látványvilága, sci-fi környezete és egyedi hangulata kifejezetten ígéretes, akit további részletek érdekelnek, olvassa el ]{redenc előzetesét a márciusi PC Guruban.

Vaaaagy csak írjon egy e-mailt a chocho(kukac)pcguru.hu e-mail címre "wildstar beta" tárggyal, és válaszlevélben kap egy bétakulcsot, amit a március 21. és 24. között futó tesztidőszakban lehet majd felhasználni. És már most megragadom az alkalmat, hogy kihangsúlyozzam: a levél TÁRGYA legyen wildstar beta, nem pedig a levél tartalma! Legutóbb ez többeknek okozott gondot.

A kapott kódot az alábbiak szerint lehet beváltani és örvendeni.

WildStar bétakulcs beváltás:

  1. Készíts egy NCSOFT accountot, persze csak ha még nincs. Ezt a hivatalos weboldalon teheted meg, a “Create NC Account” gombra kattintva (már ha éppen nincs karbantartás, mint a hír írásakor, ugye).
  2. A sikeres regisztrációt egy e-mailes megerősítés követi; tessék figyelni rá, hogy jó e-mail címet adjatok meg, ami lehetőleg nem szűr ki mindent, amit robot ír és nem ember.
  3. Ha megvan a regisztráció, jelentkezz be az NCSOFT fiókodba.
  4. Az oldal teteje felé található "Apply a Code" gombra kell kattintani.
  5. Illeszd be az üres helyre az általam e-mailben küldött bétakulcsot.
  6. Sikeres beváltás esetén irány a "My Games" menü, azon belül a "WildStar beta", majd a "Manage" gomb -- innen lehet letölteni a klienst.

FONTOS: A WildStar bétakulcs osztás vagy a 150 kód kifogyásáig, vagy március 20-a estig tart, ha addig nem kérsz, nem is kapsz. Továbbá, a WildStar még bétaállapotú játék, a weboldal pedig lehet, hogy hirtelen le lesz terhelve a sok játékostól, szóval türelem WildStart terem.

Jó játékot és jó bétázást, hajrá-hajrá!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!