• Rendkívül részletes a Wo Long: Fallen Dynasty karakterkészítője
  • Ezért természetesen meg is alkották az első ismerős arcokat
  • Többek között Kratos és Geralt is hárítja már az ütéseket

Rengetegen várták a kései Han dinasztiába kalauzoló Wo Long: Fallen Dynasty megjelenését, hiszen az a Team Ninja áll a projekt mögött, ami a Nioh-játékokkal már bizonyította, hogy tudja, mi fán terem a a soulslike-formula. A kínai mitológián alapuló, március 3-án debütált akció-szerepjáték nem meglepő módon remek értékeléseket kapott a sajtótól (bár nem annyira jókat, mint a fent említett címek), a PC-s verzióval viszont akadnak gondok, éppen ezért a játékosok nem is nagyon kímélték Steamen. Jelenleg is "Többnyire negatív" plecsnivel rendelkezik a program, ami leginkább a teljesítménybeli problémáknak, valamint a rosszul sikerült irányításnak tudható be. Maga a játék viszont valóban remek (leginkább azok szeretik, akik anno élvezték a Sekiro: Shadows Die Twice-t), a karakterkészítője pedig elképesztően részletes, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy sokan már meg is alkották a játékvilág (sőt, igazából a szórakoztatóipar) ismert szereplőit. Az egyik első érkező értelemszerűen a God of War marcona főhőse, Kratos volt, bár (és ezt meg is jegyzik a hozzászólásokban) dufffer kreálmánya inkább egy rossz cosplay-re hajaz.

"Pár" fokkal jobban sikerült golferswag munkája, aki úgy gondolta, hogy a híres szörnyvadásszal, Ríviai Geralttal veti bele magát a kihívásokba, hátha így több esélye lesz a démonok legyőzésében. Azt ugyan nem tudni, hogy végül mennyire jöttek be a számításai, a hasonlóság viszont tagadhatatlan, így már csak ezért is jár a kalapemelés.

Akad olyan felhasználó is, aki nem állt meg a videójátékos karaktereknél, és egyenesen a popzene egyik legnagyobb ikonját, Michael Jacksont alkotta meg a játékban – mondanunk sem kell, hogy mennyire félelmetes a végeredmény. Most, hogy már nem csak a demo, de a teljes játék is elérhető (ráadásul a Game Pass-ben is benne van), vélhetően számos ismerős arc fog még felbukkanni a csatatéren.

michael.jpg