• A Wonder Woman június 1-jén kerül a magyar mozikba
  • A főszerepet Gal Gadot és Chris Pine játssza
  • A történet az első világháborúban játszódik

Miközben a Marvel és a Disney sikert sikerre halmoz filmjeikkel – A galaxis őrzői vol. 2 már bezsákolt 427,6 millió dollárt világszerte –, addig a DC és a Warner csak nehezen tudja tartani a lépést a konkurenciával. Bár az eddigi három film anyagilag nem volt sikertelen, kritikailag elég nagyot buktak, és a rajongók között sem arattak osztatlan sikert.

A következő felvonás a Gal Gadot és Chris Pine főszereplésével készült Wonder Woman lesz. A címszereplő hölgy a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben debütált, és természetesen benne lesz a novemberben érkező Az Igazság Ligájában is Batman, Aquaman, Flash és Cyborg mellett.

Az első világháborúba kalauzoló Wonder Woman most a végső előzetesével jelentkezett, ami meglehetősen jól összerakott, vagyis jó arányban található meg benne az akció, a humor és persze a látványos pillanatokat sem mellőzték – na meg azért Diana Prince alakjának előnyeit sem voltak restek megmutatni. Remélhetőleg a film sem lesz csalódás, mert a DC-Warner párosra már ráférne egy kritikai és anyagi siker, amivel beérhetnék a Marvelt.