Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon
  • Újabb küldetéseket és pályaszerkesztőt kap az XCOM 2
  • Melyet az XCOM 2: War of the Chosen tulajdonosai december 3.-ig ingyen bezsebelhetnek
  • A DLC egész pontosan október 9.-én debütál

Az XCOM 2 már jó két és fél éve megjelent, az utolsó jelentős kiegészítője, az XCOM 2: War of the Chosen pedig már több mint egy éve került a boltok polcaira. Bár mind az alapjáték, mind a War of the Chosen kedvező fogadtatásra talált a játékosok és a kritikusok körében egyaránt, a Firaxis az elmúlt egy évben hallgatott a cím jövőjéről, ezért sokan joggal feltételezték, hogy a továbbiakban nem is terveznek friss tartalmakat kiadni hozzá.

Ez a felvetés azonban tévesnek bizonyult, hiszen a fejlesztők nemrég a Steamen harangozták be az XCOM 2 következő DLC-jének az érkezését. A kicsit hosszú nevű XCOM 2: War of the Chosen – Tactical Legacy Pack október 9-én érkezik PC-re, az eredeti War of the Choosen tulajdonosok pedig egészen december 3.-ig ingyenesen be is zsákolhatják, utána már csak 8 dollár ellenében lehet az övék.

xcom-2-uj-dlc-01.jpg

A DLC, ahogy a neve is mutatja, az XCOM játékok hagyatéka előtt igyekszik tisztelegni, és hoz magával többek között új fegyvereket, új játékmódokat és új páncélokat egyaránt. Érkezik például a Legacy Ops, ahol katonák egy csoportját terelhetjük végig egymással összefüggő küldetéseken, míg a Skirmish módban lehetőségünk lesz a saját egyedi XCOM küldetéseinket megalkotni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!