• Bemutatkozott a Steamen a Wanking Simulator című játék
  • A cél az, hogy káoszba borítsunk egy várost maszturbálás közben
  • Idén ősszel fog megjelenni

Néhány hónappal ezelőtt a Steamnek már volt egy botrányba forduló köre egy szexuális tartalmú játékkal - annak a történetnek végül az lett a vége, hogy a Rape Day nem jelenhetett meg a Valve áruházában. Úgy tűnik azonban, hogy ez másokat nem rettent el: most épp egy Wanking Simulator című játékot jelentettek be, amiben maszturbálás közben kell káoszba borítanunk egy várost.

zold-utat-kapott-a-steamen-a-maszturbalos-szimulator.jpg

A "történet" szerint a főhős, Winston Gay elveszíti az otthonát, mivel a szomszédok arra panaszkodtak, hogy túl hangosan a maszturbál, aki ezt követően úgy dönt, bosszút áll mindenkin és ámokfutásba kezd.

Ami miatt mégis zöld utat kaphat a játék, az az, hogy teljesen egyértelműen és száz százalékig poénról van szó, a komolyság legapróbb csírája sem fedezhető fel benne. Sőt a fejlesztők külön kiemelték azt is, hogy nemi szervek és testnedvek egyáltalán nem láthatóak benne, és az erőszak is kimerül dobálózásban és rugdosásban.

A Wanking Simulator jelen állás szerint valamikor 2019 harmadik negyedévében fog megjelenni. A teljesen agyament koncepcióról lent egy trailert is megnézhettek.