Zsarnok George Washington az Assassin's Creed III-banNemrég számoltunk be arról, hogy az Assassin’s Creed III is csatlakozott azon játékok sorába, melyekhez a jövőben érkező DLC-ket egy csokorban, olcsóbban szerezhetjük meg egy Season Pass segítségével.

A 30 dollárt kóstáló kód fejében 25 százalékos akció keretében juthatunk hozzá többek között az alternatív idővonalat felvázoló The Tyranny of King George kiegészítőhöz. A történet szerint a forradalom egyik legnagyobb hőse, George Washington nem tudott ellenállni a korlátlan hatalom kísértésének, s zsarnok királynak koronázta meg magát, akit most nekünk kell megdöntenünk, hogy helyreállítsuk a világ rendjét.

A The Tyranny of King George három részre darabolva fog megérkezni, s természetesen Season Pass nélkül is beszerezhetjük majd, illetve a játék Wii U-ra írt kiadáshoz is kapható lesz, ám a Ubisoft arra biztat mindenkit, hogy inkább a Season Pass-szel vegye meg ezt, hiszen öt multiplayer kiegészítőt is adnak, sőt egy héttel hamarabb vethetjük bele magunkat a mókába.